Πρεμιέρα την Κυριακή, 16 Απριλίου, κάνει το #Survivor, με την Ελεονώρα Μελέτη, και το τηλεοπτικό κοινό το περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα και σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από την εκπομπή. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα έχει καλεσμένους τον Πάνο Αργιανίδη, γνωστό και ως μάνατζερ του ράγκμπι, την Ειρήνη Κολιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο Στέλιος Χανταμπάκης συνομιλούν με την Ελεονώρα Μελέτη και αποκαλύπτουν στοιχεία από την επιβίωσή τους στις παραλίες τους, που δεν έδειξε η τηλεοπτική κάμερα.

Πόσο σκληρά όμως είναι τα αγωνίσματα στα οποία αγωνίζονται «Διάσημοι» και «Μαχητές» για την απόκτηση των επάθλων; Οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες μιλούν για τα απαιτητικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς. Όμως η Ελεονώρα Μελέτη αποφασίζει να το διαπιστώσει μόνη της. Τι κάνει; Μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και δοκιμάζει κάποια από τα αγωνίσματα προκειμένου να τα παρατηρήσει και να εξακριβώσει η ίδια το βαθμό δυσκολίας τους. Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί…

Πηγή: protothema.gr

Facebook Comments