Με εμφάνιση… τελικού η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου (δεύτερο χρονικά) και, πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να προκριθεί στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης. 

Άψογα στημένη στο γήπεδο από τον Χιμένεθ η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά του αντιπάλου της και από δύο στημένες φάσεις κατάφερε να σκοράρει ισάριθμες φορές και να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στο Κύπελλο μετά από 14 χρόνια! Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 26/04 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα τέρματα της ΑΕΚ πέτυχαν ο Αραούχο στο 6’ και ο Πατίτο στο 64’, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φιγκέιρας στο 13’.

Κίτρινες: Μάριν, Ρομαό – Σιμόες, Μάνταλος, Βράνιες

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Ντα Κόστα, Μποτία, Ρομαό, Ανδρούτσος (46′ Καμπιάσο), Μάριν (79′ Μάρτινς), Ελιουνούσι, Σεμπά,Φορτούνης, Καρντόσο (61′ Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (81′ Αραβίδης), Πατίτο (74′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (88′ Μπακασέτας), Αραούχο.

Facebook Comments