Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε πως είναι καλύτερο το κράτος να παίρνει τα 100 ευρώ από τον παππού παρά ο εγγονός που θέλει να παίζει τάβλι και να πίνει καφέδες αφού τα συγκεκριμένα χρήματα θα γίνουν εργοδοτική εισφορά για «να βρω εγώ δουλειά στο παιδί να μην πίνει φραπέ»!

Η συγκεκριμένη άστοχη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου έγινε σε μία προσπάθεια υπεράσπισης των δυσβάσταχτων μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση. Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χρησιμοποίησε ως επιχείρημα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια τους και κυρίως σε εκείνα που είναι άνεργα, λέγοντας πως είναι καλύτερο να μην παίρνουν τα εγγόνια τίποτα αφού τα χρησιμοποιούν για να πίνουν καφέδες!

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.

Facebook Comments