Θέλτα, Γιουνάιτεντ, Λιόν και Άγιαξ είναι οι τέσσερις ομάδες που πήραν τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League.


Θέλτα – Γκενκ

Η Θέλτα πήρε 1-1 στην έδρα της Γκενκ και, σε συνδυασμό με το 3-2 στο «Μπαλαϊδος» την περασμένη Πέμπτη, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Άντερλεχτ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει να βάζει δύσκολα στον εαυτό της και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία! Αφού, λοιπόν, από το πουθενά στο Βέλγιο η Γιουνάιτεντ δέχθηκε την ισοφάριση από την Άντερλεχτ, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο διαμόρφωσε μόνη της το τέλειο σενάριο για… χαρακίρι, αλλά τελικά ο Ράσφορντ ήταν αυτός που στην παράταση χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League με γκολ στην παράταση (107′) και τελικό σκορ 2-1.

Σάλκε – Άγιαξ

Ο μεγάλος Άγιαξ είναι ξανά εδώ. Παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 80’, ο Αίαντας σκόραρε δις στην παράταση, γνωρίζοντας γλυκιά ήττα με 3-2 από τη Σάλκε και προκρίθηκε στους «4» του Europa League!

Μπεσίκτας – Λιόν

Έσπασαν καρδιές στο Μπεσίκτας-Λυών, αλλά μετά από 16 εκτελέσεις και με τον Αντονι Λόπες να αποκρούσει δύο, οι Λιονέ πήραν επική πρόκριση για τα ημιτελικά με 6-7 στα πέναλτι (2-1 κανονικό ματς).

Facebook Comments