54 χρόνια φυλακή σε δάσκαλο που ασελγούσε σε ανήλικα

2 λεπτά ανάγνωση
4 Μαρτίου 2017

Σε ποινή κάθειρξης 54 χρόνων καταδικάσθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, ο 53χρονος δάσκαλος, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών στην Ιεράπετρα Λασιθίου.

Ο 53 χρόνος, που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο στην Ιεράπετρα, είχε συλληφθεί πέρυσι τον Φεβρουάριο μετά την καταγγελία των γονέων ενός 8χρονου κοριτσιού, βάσει υλικού από κάμερα που τοποθέτησαν και κατέγραψαν τις κινήσεις του στο δωμάτιο του παιδιού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες σε βάρος του, για ασέλγεια ανηλίκων.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου τον έκρινε ένοχο για τις 4 από τις 14 περιπτώσεις που κατηγορείτο, επιβάλλοντας του συνολική ποινή κάθειρξης 54 χρόνων, που συγχωνεύεται στα 25 χρόνια, και χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να πάει φυλακή για το Μάτι»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε με σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί μετέβη στη φυλακή Λα Σαντέ

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί αναχώρησε σήμερα το πρωί από