“Η κοινωνική αλληλεγγύη και η προστασία των αδύναμων θα παραμείνει προτεραιότητά μας όσο κι αν έχει πρόβλημα ο κ. Βέμπερ και το εκφράζει συνεχώς”, σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, με αφορμή και τις σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ.
 
Σημειώνεται ότι στις σχετικές δηλώσεις του, όπως αναφέρει από την Ουάσιγκτον, με ανάρτησή της στο twitter, η ανταποκρίτρια της Καθημερινής, ο κ. Βέμπερ είπε: “Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Μπορεί να ολοκλήρωσαν την τεχνική συμφωνία (Ελλάδα και δανειστές) αλλά παραμένει ένα ερώτημα”, εξηγώντας: “Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για την Ελλάδα με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ αλλά ως μέλος του ΕΛΚ έχω να πω ότι στην Ελλάδα έχουν κομμουνιστή πρωθυπουργό και αυτό είναι το ουσιαστικό πρόβλημα εκεί”.
 
Στη σχετική ανάρτηση της, η κ. Σβίγκου παραθέτει φωτογραφία από συνέντευξη του κ. Βέμπερ σε ελληνική εφημερίδα τον Ιανουάριο, υπενθυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επίθεση που και πρόσφατα είχε κάνει κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τότε την εφάπαξ παροχή της 13ης σύνταξης σε χαμηλοσυνταξιούχους.

Facebook Comments