“Εδώ” Μπουτάρης “εκεί” Μπουτάρης “που είναι” ο Μπουτάρης? Προσπαθούσε ο άνθρωπος να βρει σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκει. Μη νομίζετε πως έχει καμία ιδιαίτερη πρεμούρα για το θέμα. Απλά, ψάχνει να βρει το ποιος μπορεί να “τον” στηρίξει για να μη χάσει το δημαρχιλίκι. Έκανε μάλιστα και μία βαθυστόχαστη ιδεολογικό -πολιτική τοποθέτηση… Προσέξτε, είπε πως δεν είναι ούτε αριστερός, ούτε νεοφιλελεύθερος, ούτε Νεοδημοκράτης. Ιδεολογικά όπως είπε είναι ΠΑΣΟΚτζής, ωστόσο αυτοχαρακτηρίζεται ως φιλελεύθρος προοδευτικός…. Άϊντε ¨Αιντε……

ΚΟΥΙΖ: Ποια πρώην υποψήφια βουλευτής, που φέρει πλέον, το βαρύγδουπο τίτλο “ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ” βάζει επαγγελματικές τρικλοποδιές, μόλις ανακαλύψει μία “πόρτα” που της είχε διαφύγει??

Το ό,τι οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές μίας προεκλογικής περιόδου, το γνωρίζαμε πολύ καλά. Δηλαδή, από τα σοβαρά μέχρι τα παρατράγουδα. Κάτι που το θεωρούσαμε αυτονόητο. Όμως, το γεγονός πως οι “αυτο-χριζόμενοι” ως υποψήφιοι δήμαρχοι “θα έβρισκαν το δάσκαλό τους” από τους ανθρώπους που πλησίασαν για να τους συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο τους, δεν το περιμέναμε. Και, ο λόγος είναι απλός. Οι εν λόγω υποψήφιοι δήμαρχοι είναι άπειροι. Δεν ξέρουν να διαβάσουν τις “απαντήσεις” που παίρνουν. Είναι ανυπόμονοι στο να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους με ηχηρά ονόματα και προχωρούν σε αψυχολόγητες ενέργειες χωρίς να έχει κλείσει τίποτα. Ε…. κύριοι και κυρίες μου, δε γίνονται έτσι τα “deals”… Μαθήματα προς τους υποψήφιους δημάρχους και κυρίως στους νέους και “αυτο-χριζόμενους” ως υποψήφιοι: Α) Δεν κοινοποιείς ονόματα πριν πάρεις το “ναι” γιατί απλά εσύ έτσι το θέλεις Β) Μάθε ν΄ακούς και να μη μιλάς συνέχεια Γ) Υπολόγισε “σωστά” μέχρι που μπορείς να απλώσεις το πάπλωμα και μη προσπαθείς να γίνεις “βασιλικότερος του βασιλέως” Δ) Η τόλμη σου, να βγει στην κοινωνία και όχι στην αλόγιστη πάρλα χωρίς ουσία Ε) Ετοίμασε πρώτα το προσωπικό σου επιτελείο. Ολοκλήρωσε και τεκμηρίωσε το πρόγραμμά σου. Στ) Υπολόγισε σε ποιους “χτυπάς” την πόρτα. “Κοινώς” μέτρα το ανάστημά σου Ζ) Μην μπερδεύεις πρόσωπα – πράγματα και καταστάσεις Η) Πρόσεχε τις κινήσεις σου. Κατά τα άλλα συμπαθέστατοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και λοιποί, να έχετε μία καλή προεκλογική περίοδο και το ποθητό για σας αποτέλεσμα. Όσο για μας, θα επανέρθουμε επί του θέματος.

Χαμογέλασε το χειλάκι των “αριανών” που τυγχάνει να είναι μεγαλο-γαλάζια στελέχη στη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, με την αποτυχία του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο Τσάμπιον Λινγκ. Ευτυχώς που υπάρχει και η καζούρα για να τους βλέπουμε λίγο να χαμογελούν. Ως γνωστόν είναι αναπόσπαστο μέρος της αθλητικής ζωής των Θεσσαλονικέων.

Πυρετωδώς προετοιμάζονται για την επανεμφάνισή τους στην τηλεόραση οι καταξιωμένοι και εκλεκτοί δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης, Αντώνης Οραήλογλου και Χρήστος Νικολαϊδης. Βλέπετε ο κ. Μπουτάρης “φρόντισε” μόλις ανέλαβε τα ινία του Δήμου Θεσσαλονίκης, να αφήσει άνεργους τους συναδέλφους μαζί με άλλους τέσσερις στυλοβάτες της Δημοτικής Τηλεόρασης και του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Για κακή τύχη του κ. Μπουτάρη, θα τους “βρει” ξανά μπροστά του, καθώς από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στις 14:30, ξκινούν καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στο EGNATIATV, η εμβέλεια του οποίου καλύπτει όλη την Κεντρική Μακεδονία. Ακριβώς όπως και η TV100. Στοχεύουν στην αποκαλυπτική έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και στην ανάδειξη όλων των ζητημάτων που απασχολούν σήμερα τον πολίτη. Από εμάς καλή επιτυχία, αν και τη θεωρούμε δεδομένη!

Το γαλάζιο μάτι

Facebook Comments