Ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, που θέλουν τη στρατιωτική μπάντα να συμμετείχε στο πάρτι γενεθλίων του υπουργού εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, τα οποία γιόρτασε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του μαζί με τον Παύλο Πολάκη, ζητά από τον κ. Καμμένο ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βάζει εκ νέου στο κάδρο τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Πολάκη, συνεχίζοντας την επίθεση σχετικά με τον κοινό εορτασμό των γενεθλίων τους στο σπίτι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. 

Με ερώτησή του προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον καλεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις εν λόγω πληροφορίες, και να αποσαφηνίσει στην περίπτωση που ισχύουν το ακριβές κόστος αυτής της συμμετοχής και τον τρόπο κάλυψής του. 

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είχε στηλιτεύσει ήδη από χθες Tετάρτη την επιλογή των υπουργών Καμμένου – Πολάκη να διασκεδάζουν το ίδιο βράδυ που κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα περικοπών.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης: 

«ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Τον Αξιότιμο Υπουργό Εθνικής Άμυνας
ΘΕΜΑ: Η στρατιωτική μπάντα στα γενέθλια των Υπουργών κ.κ. Καμμένου και Πολάκη;

»Πράξη αλόγιστης υπεροψίας που σηματοδοτεί, για μια ακόμη φορά, το μεγάλο ηθικό έλλειμμα που διακατέχει ορισμένα στελέχη της κυβέρνησης αποτελεί η αποκάλυψη του τηλεοπτικού σταθμού E (βασιζόμενη στη μαρτυρία καλλιτέχνη που παρεβρέθη στην εκδήλωση) ότι οι κ.κ. Καμμένος και Πολάκης γιόρτασαν το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά τους με τη συνοδεία της στρατιωτικής μπάντας!

»Στο κατώφλι της δυσχερέστερης μνημονιακής περιόδου και εν τω μέσω έντονων κοινωνικοοικονομικών τριγμών τέτοιες πράξεις, που εκφράζονται απόλυτα από την περίφημη αναφώνηση του Κικέρωνος «O tempora! Ο mores!» (Ω καιροί, ώ ήθη!), προκαλούν το κοινό αίσθημα και αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης «πρώτη φορά Αριστερά». 

»Συνεπώς, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1. Επιβεβαιώνετε την παραπάνω μαρτυρία;
2. Επιτρέπεται η παρουσία μιας κρατικής ορχήστρας σε ιδιωτική εορτή;
3. Υπήρξε κάποιο κόστος για την παρουσία της στρατιωτικής μπάντας στην παραπάνω εκδήλωση; Αν ναι, ποιο είναι αυτό και πώς καλύφθηκε;

Ο ερωτών βουλευτής,
Σπυρίδων – Ά δωνις Γεωργιάδης,
Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Νέα Δημοκρατία»

 

Facebook Comments