“Ποιοί” τρίβουν τα χέρια τους για την αποδόμηση των ΑΝ.ΕΛ.? Μάλιστα, έγκυρες πληροφορίες θέλουν τους εν λόγω κυρίους να καιροφυλαχτούν … για το θήραμα…. Μετρούν “κεφάλι – κεφάλι” τις πιθανές νέες αποχωρήσεις και προς το ποιο πολιτικό κόμμα πρόκειται να κατευθυνθούν οι επόμενοι αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους…

Άνθρωποι του Ζώη έκαναν περιοδεία στη Θεσσαλονίκη και φυσικά.. “όχι” για να ενημερωθούν για τα προβλήματα της πόλης. “Χτύπησαν” πόρτες και κουδούνια μεσαίων στελεχών της Ν.Δ. που εκφράζουν δημόσια τη δυσαρέσκεια τους για την ακολουθούμενη πολιτική. Οι συνδικαλιστές … είναι μεγάλη πηγή άντλησης και ψήφων και διείσδυσης στην κοινωνία.

Στελέχη του ευρύτερα κεντρο-δεξιού χώρου, στην Αθήνα, που παρακολουθούν τις κινήσεις Ζώη, εκτιμούν πως αν καταφέρει να κάνει κοινοβουλευτική ομάδα… μπορεί να εξελιχθεί σε ισχυρό χαρτί στη Βουλή…

Αληθεύουν οι πληροφορίες πως σε ενδεχόμενη “κυβερνητική” μετάβαση σχήματος Παπαδήμα, η επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, θα έχει γυναικείο πρωθυπουργικό άρωμα? Για να δούμε θα φέρουν…”Δώρα” ή θα επιδιώξουν με αλλαγή πολιτικής τη “Νίκη”?

Εδώ Δημήτρης … Εκεί Σταμάτης… Που είναι ο Υπουργός Επικρατείας? Τον ψάχνουν οι παλιοί του “φίλοι” από τη Θεσσαλονίκη και είναι ιδιαίτερα αγανακτισμένοι που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Τον περιμένουν “πως και πως” στην ΔΕΘ και  ασφαλείς πληροφορίες “τους” θέλουν αποφασισμένους για να τον δουν να τη στήσουν ακόμα και κάτω από το σπίτι του….

Προετοιμάζονται πυρετωδώς στη Διοικούσα της Θεσσαλονίκης για την άφιξη του Πρωθυπουργού εν όψη των εγκαινίων της 78ης ΔΕΘ. Το παρόν από την Παρασκευή θα δώσει ο Γραμματέας του κόμματος κ. Αντρέας Παπαμιμίκος και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Συμεών Κεδίκογλου.

Η άφιξη και η παρουσία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, μπορεί για πολλούς να σηματοδοτεί πολλά και για άλλους λίγα. Εκείνοι πάντως που γνωρίζουν πολύ καλά, πως … τα πάντα θα είναι “άκρως” τυπικά, είναι οι γαλάζιοι Δήμαρχοι – Περιφερειάρχες, υποψήφιοι Δήμαρχοι – Περιφερειάρχες από το σύνολο των νομών της Βόρειας Ελλάδας που θα βρεθούν το τριήμερο στη Θεσσαλονίκη. Σχολίαζαν χαρακτηριστικά: “Θα μας θυμηθούν… στις εκλογές”.
Δεν μπορώ να μη θέσω ένα καίριο ερώτημα στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη: Από ποια κόμματα δεν έχει περάσει ακόμα? Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα ανέκδοτο: “ΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ”!!!
Ο Καμίνης ωστόσο “σώθηκε”! Θα τον στηρίξει το μεγάλο φερέγγυο και προοδευτικό κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. Να μην ξεχάσουν να βάλουν υποψήφια τη Ρεπούση στο συνδυασμό του, που ως γνωστόν έχει άποψη για όλα τα ιστορικά θρησκευτικά κ.λ.π. θέματα. Πάντως το μόνον που έχει θίξει ακόμα, η κυρία, είναι ο Παρθενώνας…. Αχ…. ιδέες που “της” βάζουμε…

ΚΟΥΙΖ: Πόσα τηλεφωνήματα έχει δεχθεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, για να προσφέρει τη στήριξή του, σε νέους – αυτοχριζόμενους υποψηφίους Δήμαρχους στην Κεντρική Μακεδονία?

Ραντεβού με τη Διοικούσα της Θεσσαλονίκης, έδωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης. Θα παραστεί σε σύσκεψη την Παρασκευή το βράδυ, με αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης, το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του και αφορούν στη Θεσσαλονίκη. Η λέξη “κλειδί” δεν είναι άλλη από την “ΑΝΑΠΤΥΞΗ” που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο νομός.

Το γαλάζιο μάτι

Facebook Comments