Ένταση αυτή την στιγμή στο Μενίδι με κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να φτάσουν στον καταυλισμό των Ρομά και την αστυνομία να τους εμποδίζει.

Σοβαρά είναι τα επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και των ΜΑΤ με τις αστυνομικές δυνάμεις να μην αφήνουν τους πολίτες να εισέθουν στον καταυλισμό των Ρομά, με πετροπόλεμο από την πλευρά των διαδηλωτών και δακρυγόνα από την πλευρά των ΜΑΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως  από τον χώρο του καταυλισμού ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί από καραμπίνες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από πού ακριβώς έρχονται τα πυρά.

Σε κατάσταση σοκ αλλά και με την οργή τους αν ξεχειλίζει  είναι οι κάτοικοι στο Μενίδι μετά τον χαμό του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα την περασμένη Πέμπτη. Καθημερινά σχεδόν βρίσκουν στα σπίτια τους κάλυκες από πυροβόλα όπλα, αφού όπως καταγγέλλουν οι πυροβολισμοί είναι μια συνήθης πρακτική από τους Ρομά που εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών. Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, Ρομά βγαίνουν στους δρόμους και επιδεικνύουν τα όπλα τους τα οποία όπως λένε είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν.

Facebook Comments