Μελ Γκίμπσον, Ντάνι Γκλόβερ και Ρενέ Ρούσο επανασυνδέθηκαν για να γιορτάσουν την 30ή επέτειο της αστυνομικής περιπέτειας «Lethal Weapon» (Φονικό όπλο), για πρώτη φορά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Φονικού όπλου 4», το 1998.

Παρά τα χρόνια που πέρασαν, οι στενές συναδελφικές σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών δεν έχουν αλλάξει καθόλου, σύμφωνα με τον Μελ Γκίμπσον.

«Νομίζω ότι ήταν μια εποχή στη ζωή μας, στην οποία κάτι απλά έκανε κλικ» ανέφερε o Γκίμπσον στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America», στην οποία εμφανίστηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στη μεγάλη εμπορική επιτυχία.

«Νομίζω ότι υπήρχε πολλή αγάπη μεταξύ μας. Όταν τους βλέπω τώρα, έχω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα. Είναι σαν να βλέπω μια φίλη από τα εφηβικά χρόνια ή κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε ο 61χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός, και σεναριογράφος.

Αν και οι ηθοποιοί βρέθηκαν και πάλι μαζί για να γιορτάσουν την επέτειο της πρώτης ταινίας «Φονικό όπλο», η συζήτηση αναπόφευκτα περιστράφηκε γύρω από τις σκέψεις για μια ακόμα ταινία.

Αν και είναι δελεαστικό για τον Γκίμπσον, τον Γκλόβερ και τη Ρούσο να επιστρέψουν ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη, γελούν και τονίζουν ότι είναι «λίγο μεγάλοι για αυτά τα πράγματα». «Θα ήταν μια πραγματική κωμωδία» ανέφερε η Ρούσο.

 

Facebook Comments