Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας “Μυτιληναίος Ανώνυμη Εταιρεία – Όμιλος Επιχειρήσεων” για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Οργανωμένης Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 300.000 κοινών ομολογιών ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ εκάστης και συνολικού ποσού έως 300.000.000, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Παράλληλα, το Δ.Σ. αποφάσισε: 

•    Την έγκριση της επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας 3K INVESTMENT PARTNERS Α.Ε.Δ.Α.Κ. προκειμένου να λειτουργεί και ως Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΑΕΔΟΕΕ) του ν. 4209/2013.

•    Την έγκριση της επέκτασης της άδειας λειτουργίας της εταιρίας “ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., ώστε να παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της αναδοχής χρηματοπιστωτικών μέσων ή τοποθέτησης με δέσμευση ανάληψης της παρ. 1 (στ) και τις παρεπόμενες υπηρεσίες της παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις της παρ. 2 (γ)  και παροχής υπηρεσιών σχετιζόμενων με την αναδοχή της παρ. 2 (στ) του άρθρου 4 του ν. 3606/2007.

•    Την έγκριση της αίτησης της εταιρίας PEOPLECERT HELLAS A.E. για τη χορήγηση ανάθεσης διενέργειας εξετάσεων πιστοποίησης σύμφωνα με το άρθρο 11 της απόφασης 11/720/2015 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

 

Facebook Comments