Διαφωνίες υπάρχουν ακόμα στους κόλπους της ΠΟΕ ΟΤΑ που άρχισε να συνεδριάζει πριν από τις 5 για όσα τους πρότεινε η κυβέρνηση, τα οποία ενσωματώθηκαν από τον κ. Σκουρλέτη στην τροπολογία που ψηφίζεται απόψε στη Βουλή. 

Όλα δείχνουν ότι η απόφαση θα ληφθεί αργότερα το βράδυ αφού πρώτα ψηφιστεί από τη Βουλή η τροπολογία που περιλαμβάνει την κατάργηση του ορίου ηλικίας για την συμμετοχή στον διαγωνισμό, όπως συμφωνήθηκε στην πρωινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Εν τω μεταξύ ένταση επικρατεί στο Δήμο Θεσσαλονίκης μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη ότι θα αναθέσει σε ιδιώτες εργολάβους να καθαρίσουν την πόλη από τα βουνά των σκουπιδιών ακόμη και αν λήξει η απεργία.

Μάλιστα, εργαζόμενοι στην καθαριότητα διέκοψαν βίαιως δύο φορές την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής που θα αναδείξει τον μειοδότη.

Οξύτατη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και Κυβέρνησης. Η ΝΔ καταγγέλλει την Κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τους συμβασιούχους με ψεύδη και υποσχέσεις που αντίκεινται στο Σύνταγμα. 

Η Κυβέρνηση από την πλευρά της κατηγορεί τη ΝΔ ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να ανοίξει ο δρόμος για να περάσει η αποκομιδή των σκουπιδιών σε ιδιώτες.
 

Facebook Comments