Δεκαέξι άτομα έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για διάφορες παραβάσεις κατά την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που είναι σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι.

Οι συλλήψεις έγιναν για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, καθώς και καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν σε βάρος τους, πλαστογραφία, παραβάσεις του ΚΟΚ και άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, σε περιοχή εξωτερικά του στρατοπέδου έχουν εντοπιστεί φυτίες δενδρυλλίων κάνναβης.

Η επιχείρηση γίνεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή των Αχαρνών, στον απόηχο της δολοφονίας του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα.

Σημειώνεται ότι στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες (ΜΑΤ, ΕΚΑΜ, ασφάλεια, δίωξη ναρκωτικών, δίωξη εγκλημάτων κατά ζωής, oμάδα ΔΙΑΣ κλπ), ενώ για την καλύτερη εποπτεία έχει σηκωθεί και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

 

Νωρίτερα:

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη, από τις 7.45 το πρωί, στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Καποτά στο Μενίδι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή στον απόηχο της δολοφονίας του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο πλαίσιο σχεδίου καταπολέμησης της εγκληματικότητας στην περιοχή των Αχαρνών.

Στην επιχείρηση μετάσχουν άνδρες από όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ για την καλύτερη εποπτεία και το συντονισμό της επιχείρησης θα σηκωθεί και το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

 

Facebook Comments