Πρωταγωνιστή μιας σκευωρίας εναντίον του χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Κάνοντας λόγο για αποκαλύψεις συνταρακτικές, συντριπτικά αποδεικτικές εγκληματικής μεθόδευσης σε βάρος αθώου και για ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής στα έργα της δικαστικής εξουσίας, ο εφοπλιστής σημειώνει ότι ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει εγκλωβιστεί στο αδιέξοδο που ο ίδιος δημιούργησε.  

«Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη. Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη. Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του επιχειρηματία.«Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα» τονίζει. 

Η ανακοίνωση του Ευάγγελου Μαρινάκη 

«Δεν υπάρχει πλέον διέξοδος στο αδιέξοδο που μόνος του δημιούργησε ο κ. Καμμένος, με τις δόλιες ενέργειές του.

“Οι αποκαλύψεις υπήρξαν συνταρακτικές, συντριπτικά αποδεικτικές εγκληματικής μεθόδευσης σε βάρος αθώου.

“Περίτρανες είναι οι αποδείξεις ότι υπήρξε πρωταγωνιστής μιας σκευωρίας, την οργάνωση της οποίας ανέλαβε με τη σύμπραξη σημαιοφόρων του κιτρινισμού και για την εκτέλεσή της στρατολόγησε τον πρόθυμο καταχραστή της εξουσίας του, λιμενικό Χριστοφορίδη.

“Αντλώντας γνώση από τον τρόπο της προσωπικής του λειτουργίας, αποδίδει σε άλλους ό,τι ο ίδιος πράττει. Δολοπλοκεί, απειλεί, συκοφαντεί προκλητικά και υποκρίνεται τον προστάτη της Δικαιοσύνης, την απόπειρα χειραγώγησης του έργου της οποίας, έχει ομολογήσει.

“Ο Μαρινάκης δεν επιζήτησε ποτέ και από κανέναν κάλυψη.

“Των δικών σας εγκλημάτων, κ. Καμμένε, βιώνει την αποκάλυψη. Οργανωμένο είναι το δικό σας έγκλημα, κ. Υπουργέ.

“Οι ενέργειές σας αποτελούν ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής στα έργα της δικαστικής εξουσίας. Αξιοπιστία πλέον δεν έχετε.

“Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα». 

 

Facebook Comments