Νέα επίθεση κατά των δικαστών εξαπέλυσε με νυχτερινή του ανάρτηση στα social media o Αν. Υπουργός Υγείας.

Απαντώντας στις δριμείες επικρίσεις της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά του ιδίου και άλλων κυβερνητικών στελεχών που στρέφονται κατά των λειτουργών της Δικαιοσύνης για πρόσφατες αποφάσεις τους, ο κ. Πολάκης γράφει ότι η δικαστική εξουσία προσπαθεί να απαγορεύσει στην εκτελεστική εξουσία να κυβερνήσει.

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την οποία δεν συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας η μη καταβολή δεδουλευμένων από εργοδότη σε υπάλληλο, σε ανάρτηση που έκανε γύρω στις πέντε τη νύχτα, στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης γράφει:

«Αν ειναι «επιστημη » οτι πρεπει να δουλευεις και να μην σε πληρωνει ο εργοδοτης σου ,ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ….. Αντιγυριζω :ειναι η πρωτη φορα που η δικαστικη εξουσια προσπαθει να «απαγορευσει» στην εκτελεστικη να κυβερνησει (αδειες,ιδιωτικα συνεργεια,φοροφυγαδες-λιςτες,συμβασιουχοι κλπ) Και τελειωνω:δεν χρειαζομαστε πιστοποιητικα διαφανειας και καθαροτητας μεσω της κριτικης μας προς τις αποφασεις σας.Κριτηριο ειναι το πως ζουμε και το πως κυβερναμε .Εσεις δεν ξερατε και δεν ακουγατε οπως λεει ο Παπαγγελοπουλος(πρωην συναδελφος σας ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ!! Εμεις καταθεσαμε…..».

 

Facebook Comments