Τελικά κανείς δεν έχει καταλάβει, το πως ακριβώς αισθάνεται ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, Δημήτρης Βαρτζόπουλος… Είναι “πικραμένος” ή “ριγμένος”??? Να τα μέγα ερώτημα και εξηγούμαστε: Από τις 63 οργανικές θέσεις που ζήτησε για να στελεχώσει τη Γραμματεία, πήρε σχεδόν μόνον 20 κι από ότι δείχνει η κατάσταση, τα πράγματα οδηγούνται σε δραστικό περιορισμό. Υπομονή Δημήτρη… Υπομονή!!!

Πάντως, οποιοδήποτε “δεξιό-γαλάζιο” στέλεχος, δεν ικανοποιείται από οποιοδήποτε Υπουργείο, αναζητά την τύχη του, στη Γραμματεία Συντονισμού. Συγνώμη, αλλά το ερώτημα δεν είναι εύλογο: “Ποιος θα θέλει στο τέλος ψυχίατρο”? Που να ήξερε ο Γραμματέας πως θα έκανε τη μεγαλύτερη διατριβή της ειδικότητάς του, στη νευραλγική θέση που ανέλαβε με τα όσα καθημερινά του συμβαίνουν?”  Αυτό θα πει “ψυχική αντοχή”!!!

Αληθεύει πως ο νυν Υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχαλάκης, αντικαθιστά τα πρόσωπα που βρήκε από τον προηγούμενο Υπουργό, Ευριπίδη Στυλιανίδη, στους Οργανισμούς που εποπτεύει?  Τελικά το ζητούμενο ποιο είναι? Να μπουν “Σαμαρικοί” στις θέσεις των “Καραμανλικών” ή να μπουν “ΠΑΣΟΚοι” στη θέση των “Καραμανλικών”?

ΚΟΥΙΖ: Προς τα που κατευθύνεται η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή? Η “πόρτα” του ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη όπως και η σχέση του Ιβάν Σαββίδη, με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, με τους προέδρους των Τοπικών ΝΟΔΕ? Ποιος είναι εκνευρισμένος και ποιος είναι αίλουρος? (Θα επανέρθουμε….)

Συγνώμη, αλλά το ερώτημα είναι μεγάλο και καίριο: Γιατί πρώην κραταιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, περνάτε “σφυρίζοντας αδιάφορα” κάτω από τα κομματικά γραφεία σας? Ξεχάσατε τι “σκαρφιζόσασταν? Τι μηχανισμούς στήνατε? Τι μηχανορραφίες σκαρφιζόσασταν? Μετανιώσατε για όλα όσα κάνατε? Ή “σας” υποσχέθηκαν πως θα τα κάνετε “αλλού”?

Στο “μεγάλο” κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν δύο μεγαλοστελέχη της, που μέχρι και σήμερα, είχαν και έχουν διαφορετική άποψη τόσο για τη συμμετοχή Κουβέλη στην Κυβέρνηση όσο και την αποχώρησή της. Ο λόγος για τον υπεύθυνο Θεσσαλονίκης, κ. Σάκης Παπαθανασίου και τον υπεύθυνο Κεντρική Μακεδονίας, Βαγγέλη Ζαρκάδα. Για την ιστορία και οι δύο μετέχουν στην εκτελεστική γραμματεία του… “φερέγγυου και εγγυητή της δημοκρατίας” αυτού κόμματος. Οι πληροφορίες θέλουν, τον κ. Ζαρκάδα, να μην επιθυμούσε τη συμμετοχή του κόμματος στην Κυβέρνηση, σε αντίθεση, με τον κ. Παπαθανασίου, που διατείνονταν πως έπρεπε να μετέχει. Σήμερα λοιπόν, φαίνεται, πως επιβεβαιώνεται η πολιτική του Ζαρκάδα, αλλά ενισχύεται η θέση Παπαθανασίου, καθώς οι ψηφοφόροι και μέλη της ΔΗΜ.ΑΡ., πικραίνονται από την αποχώρηση και γυρνούν την πλάτη στο κόμμα. “Φώτη αφού δεν ήξερες, γιατί δε ρωτούσες?” Και… που να προχωρήσουν και οι προεκλογικές συνεργασίες… ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ…. Αν δείτε “ενοικιάζεται” στα γραφεία, μην εκπλαγείτε…

Το γαλάζιο μάτι

Facebook Comments