Χωρίς μετακίνηση οπαδών θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε η UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία ενημέρωσε με επιστολή, την οποία υπογράφει ο υπεύθυνος ασφαλείας της, Κένι Σκοτ, τους δύο συλλόγους ότι δεν θα γίνουν ανταλλαγές εισιτηρίων και μετακινήσεις φιλάθλων στα δύο παιχνίδια (σ.σ. η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου στο Βελιγράδι, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»).

Οι δύο ομάδες δικαιούνται μόνο 20 VIP εισιτήρια, ενώ η UEFA κάλεσε τους πρωταθλητές Ελλάδας και Σερβίας να ενημερώσουν τους φιλάθλους τους, προκειμένου να μην ταξιδέψουν στο εκτός έδρας παιχνίδι.

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έλαβε την απόφαση αυτή με βάση το άρθρο 24.1 του «Κανονισμού Ασφαλείας και Σταδίων», ο οποίος ορίζει ότι η UEFA έχει τη δυνατότητα, για λόγους ασφαλείας, να επιβάλει στις ομάδες τη μη ανταλλαγή εισιτηρίων και μετακίνηση οπαδών.

Facebook Comments