Επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, λέγοντας ότι «πληροφορώ, λοιπόν, τη ΝΔ και την ηγεσία της, για να μη ψάχνουν αυτά που οι ίδιοι θεωρούν ως φαντάσματα, ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Βαρουφάκης διέθεταν σχέδιο εξόδου από την ευρωζώνη, προκειμένου να αποφύγουν μια συνθηκολόγηση και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου». «Τα μόνα σχέδια που διέθεταν και επ αυτών εργάζονταν στο παρασκήνιο ήταν πώς να αθετήσουν τις αντιμνημονιακές δεσμεύσεις του τότε ΣΥΡΙΖΑ, για να κρατήσουν την χώρα στο ευρώ», συμπλήρωσε.

«Μακάρι ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας να είχαν ένα σχέδιο εξόδου από το ευρώ και να το εφάρμοζαν, για να μην ρίξουν τη χώρα στην καταστροφική περιπέτεια που διανύουμε και η οποία, όπως φαίνεται, δεν θα τελειώσει ούτε το 2060» αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης, συμπληρώνοντας πως «οι μόνοι, όμως, οι οποίοι, στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, διαθέταμε πρόταση εξόδου από την ευρωζώνη, που ήταν και ο μόνος δρόμος για να απαλλαγούμε από την μνημονιακή υποδούλωση, ήταν η αφεντιά μου, το Αριστερό Ρεύμα και η Αριστερή Πλατφόρμα του τότε ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό δεχόμαστε, ως, τάχα, αναχρονιστικά βαρίδια, ένα ανηλεή κοινό πόλεμο από την ομάδα Τσίπρα, τη ΝΔ, το εγχώριο και το ευρωατλαντικό οικονομικό και μιντιακό κατεστημένο».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΛΑΕ, η ΝΔ στο κυνήγι της καρέκλας της εξουσίας κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η σημερινή νεομνημονιακή ηγεσία του ήταν και είναι εξίσου φανατικά ευρώπληκτοι με την ίδια, «κάτι που από πρώτο χέρι και με ομηρικές μάχες έζησα, ιδιαίτερα την επίμαχη περίοδο του Ιουλίου του 2015».

«Γι αυτό, άλλωστε, ο Αλ. Τσίπρας, με την αγαστή βοήθεια της ΝΔ, πρόδωσε και ξεπούλησε το περήφανο ΌΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, μόνο και μόνο για να κρατήσει την χώρα μέσα στο ευρώ».

Στρέφοντας τα βέλη του με δριμύτητα κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ο κ. Λαφαζάνης υποστηρίζει πως ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μοιάζουν, πλέον, ως μια σταγόνα νερό: θυσιάζουν τη δημοκρατία, την λαϊκή βούληση, την εθνική κυριαρχία και παραδίδουν το λαό και τη νεολαία στη λεηλασία, την ανεργία και τον ξενιτεμό, μόνο και μόνο για να κρατήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη και να προασπίσουν τα σκληρά εγχώρια και ξένα συμφέροντα που επωφελούνται από αυτήν την παραμονή.

Σχετικά με το αίτημα της Ν.Δ. για για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για εκείνη την περίοδο, ο κ. Λαφαζάνης ζητούν να γίνουν όχι μια αλλά χίλιες Εξεταστικές Επιτροπές και να διερευνηθούν τα πάντα και προς πάσαν κατεύθυνση.

«Μόνο που οι απειλούντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μόνοι που θα βγουν στο τέλος κατηγορούμενοι με βαρύτατες κατηγορίες είναι όλα τα μνημονιακά συνεταιράκια (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που από κοινού, λειτουργώντας ως παρακράτος, κουρέλιασαν το Σύνταγμα, ξεπούλησαν την λαϊκή εντολή και συνήργησαν για  να μετατρέψουν ένα περήφανο ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, σε ένα υποδουλωτικό ΝΑΙ”» καταλήγει.

Facebook Comments