Η Citroen είναι μία εταιρεία με ιστορία στο χώρο των επαγγελματικών οχημάτων, και συγκεκριμένα στη χώρα μας, τα επαγγελματικά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας βρίσκονται σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων την τελευταία 20ετία.

Η πληθώρα των δυνατοτήτων της γκάμας, με το νέο C3 Enterprise και τα Nemo, Berlingo, νέο Jumpy και Jumper, αλλά και των πολλών εκδόσεων των μοντέλων, προσφέρουν την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία, με την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών να έχει τη δυνατότητα να καλύπτει κάθε είδους μεταφορική ανάγκη μέχρι 3.500 kg μικτό φορτίο.

Τα επαγγελματικά οχήματα Citroën προσφέρουν πρακτικότητα, σε προσιτές τιμές, αξιοπιστία και άριστη οδική συμπεριφορά, χαμηλή κατανάλωση, οικονομία στη χρήση χάρη στους νέους συγχρόνους πετρελαιοκινητήρες, ευελιξία, άνεση, χαμηλά έξοδα συντήρησης και μεγάλα διαστήματα service, αντοχή στο χρόνο και εργονομία, υψηλό επίπεδα ασφάλειας με τη χρήση νέας τεχνολογίας (π.χ. hill assist, grip control) και βέβαια μεγάλη χωρητικότητα και ωφέλιμο φορτίο.

Παράλληλα, προσφέρονται με ένα νέο ελκυστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με 35% προκαταβολή, 5,9% προνομιακό επιτόκιο και διάρκεια έως 60 μήνες! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τα Business Centers Citroen ή να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr

Facebook Comments