Προσκλήσεις σε μία ειδική εκδήλωση στις 22 Οκτωβρίου έστειλε σε δημοσιογράφους η Apple. Το συγκεκριμένο event θα λάβει χώρα στο Yerba Buena Center for the Arts στο Σαν Φρανσίσκο. Εκτιμάται ότι η εταιρεία θα προβεί σε πολλαπλές παρουσιάσεις, καθώς στην πρόσκληση υπάρχει η φράση «we still have a lot to cover».

Η συγκεκριμένη ημερομηνία είχε διαρρεύσει εδώ και λίγο καιρό. Σύμφωνα με τον Τζον Παζκόφσκι του AllThingsD και του Current Editorials, η εταιρεία θα παρουσιάσει τα νέα iPad και iPad mini.

Κατά τον Παζκόφσκι, οι πηγές του – οι οποίες, σύμφωνα με τον Guardian, έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες στο παρελθόν – υποδεικνύουν ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει το λανσάρισμα νέων προϊόντων στις γραμμές του iPad, του Mac Pro και του OS X Mavericks.

Την ημερομηνία είχε επιβεβαιώσει και  ο Τζιμ Νταλράιμπλ του The Loop.

Το επόμενης γενιάς iPad αναμένεται να είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από τους προκατόχους του και να διαθέτει το νέο τσιπ A7 των 64 bit. Επίσης, θεωρείται πολύ πιθανό να έχει και τον σαρωτή αποτυπώματος του iPhone 5S.

Όσον αφορά στο νέο iPad mini, εκτιμάται ότι θα υπάρξουν αναβαθμίσεις στο εσωτερικό του, καθώς και οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Πέρα από τα νέα iPad, θεωρείται πιθανόν η Apple να παρουσιάσει και την νέα έκδοση του λειτουργικού της για desktop, OS X Mavericks, καθώς και τον νέο desktop υπολογιστή Mac Pro.
 

Facebook Comments