Οι ασιατικές συνεδριάσεις είχαν μικρή μεταβλητότητα με τους επενδυτές να περιμένουν την σημαντικότερη των ανακοινώσεων του Οκτωβρίου που δεν είναι άλλη από τις νέες θέσεις εργασίας εκτός γεωργικού τομέα (NFP) στις ΗΠΑ. Ο Nikkei κινείται με θετικό πρόσημο (+0.18%), την ώρα που ο Hang Seng δέχεται πιέσεις (-0.34%). Ο δείκτης S&P500 άγγιξε να ιστορικά υψηλά φτάνοντας μια ανάσα από τις 1.750 μονάδες.

Στην αγορά συναλλάγματος τα ζεύγη του JPY συνεχίζουν να δέχονται πιέσεις, με τα σημαντικότερα κέρδη μέχρι στιγμής να καταγράφονται για το USD. Η ισοτιμία EUR/USD με οριακές απώλειες της τάξης του 0.06% διαπραγματεύεται στο 1.3670, την ώρα που το GBP/USD βρίσκεται στο 1.6125 (-0.12%). Η ημέρα ωστόσο θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες καθώς στις 15:30 έχουμε την σημαντικότερη ανακοίνωση της αγοράς που δεν είναι άλλη απ τα NFPs. Στο www.dailyfx.gr θα γίνει ειδική αναφορά με Live ανάλυση της αγοράς μετά την ανακοίνωση.

Θα περιμένουμε τις τοποθετήσεις των επενδυτών για να ξεκαθαρίσουμε το κλίμα που υπάρχει έναντι του USD αλλά και του χρυσού.

Facebook Comments