Η Λουξ,  στηρίζοντας προσπάθειες με σκοπό την προώθηση της τεχνογνωσίας, της παιδείας και κυρίως των επιτευγμάτων που προέρχονται από  εκπροσώπους της χώρας μας, είναι χορηγός της Ομάδας Ground Force Project, που θα λάβει μέρος στους Παγκόσμιους Τελικούς, “F1 in Schools” 2013,  που θα πραγματοποιηθούν στο Texas στις 17 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα F1 in Schools αποτελεί μια διεθνή πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που υποστηρίζεται από τα Υπουργεία Παιδείας πολλών χωρών, υλοποιείται σε 40 χώρες, με την συμμετοχή 17.000 μαθητών ηλικίας 9-19 ετών, και έχει σκοπό  να οδηγήσει τους μαθητές, μέσα από τον σχεδιασμό και την κατασκευή μικρών μοντέλων αγωνιστικών F1 αυτοκινήτων, στην εμπειρική απόκτηση βασικών γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά, καθώς και στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων χρησιμοποιώντας ένα ελκυστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η Ground Force Project, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου που συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 in schools, έχοντας αναδειχθεί περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος και έχοντας προκριθεί στους παγκόσμιους τελικούς στο Abu Dhabi φέρνοντας τον 9ο καλύτερο χρόνο στον κόσμο, και κερδίζοντας 2 βραβεία, βρέθηκε και φέτος στην 1η θέση των προκριματικών αγώνων της F1 in schools Greece 2013.

Η Λουξ στέκεται αρωγός στην νέα προσπάθεια της Ground Force Project, την συγχαίρει για τις επιτυχίες της και της εύχεται να συνεχίσει την πολλή καλή της πορεία με πάθος και ενθουσιασμό.
 

Facebook Comments