Αναληθή χαρακτηρίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, τα περί φοροδιαφυγής ύψους 5 εκατ. ευρώ που φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, να του καταλογίζει το ΣΔΟΕ.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Καπερνάρος έκανε, μεταξύ άλλων, για «γκεμπελικές μεθοδεύσεις».

«Είναι αναληθές. Αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από την ημέρα που κατάλαβαν ότι εγώ δεν συμμορφώνομαι επειδή υπήρξα μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής. Δεν περίμενα ότι θα φτάσουν τόσο χαμηλά με τέτοιου είδους γκεμπελικές μεθοδεύσεις. Διότι δεν είχε πάει το μυάλο μου ποτέ μια ζωή ελεύθερος επαγγελματίας, ελεύθερη δικηγορία, ποτέ αντιμισθία, δεν ξέρω τι σημαίνει νταραβέρια με δημόσιο και τράπεζες. Μόνο μαχόμενη δικηγορία, δικόγραφο και ακροατήριο», είπε.

«Άνοιξαν τους λογαριασμούς αμέσως και όχι όπως έλεγαν οι ίδιοι που κατέθεταν στην προκαταρκτική επιτροπή ότι δεν μας δίνουν τα στοιχεία οι τράπεζες. Άνοιξαν τους λογαριασμούς μου από το 2000 αν και είχα κάνει περαίωση μέχρι το 2008. Πριν ακόμα δώσω στοιχεία, πριν διασταυρωθούν, άνοιξαν τους λογαριασμούς, πήραν τις δηλώσεις, είδαν την απόκλιση και λέει ειναι αυτά. Άλλοι λένε 5, κάποιοι άλλοι 5,5 εκατομμύρια ευρώ, προφανώς λένε πάνω από 5 για να μείνει η εντύπωση ότι είναι σε βαθμό κακουργήματος».

Όπως υποστήριξε, «δεν πρόκειται για εισόδημα». «Είναι όλα τα χρήματα που έμπαιναν στο δικηγορικό γραφείο από τότε. Μέσα σε αυτά είναι ακόμα και τα τιμήματα πώλησης δυο σπιτιών μου, είναι που έστελνε ο γείτοντας τις συντάξεις της μακαρίτισσας της μάνας μου κ.ά», εξήγησε ο κ. Καπερνάρος.

«Δεν έχει αρχίσει η διασταύρωση και ο έλεγχος ακόμη. Δεν έχω πάρει το πόρισμα εγώ», πρόσθεσε.

Facebook Comments