Για την επόμενη γενιά του iPhone φαίνεται να ετοιμάζεται ήδη η Apple, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η εταιρεία αναπτύσσει μεγαλύτερες οθόνες με κυρτό γυαλί και βελτιωμένους αισθητήρες, οι οποίοι είναι σε θέση να αντιληφθούν διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

Κατά το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται καλά πληροφορημένη πηγή, δύο νέα μοντέλα προορίζονται να κυκλοφορήσουν στο δεύτερο μισό του επόμενου έτους. Στα χαρακτηριστικά τους θα περιλαμβάνονται μεγαλύτερες οθόνες, με γυαλί το οποίο είναι κυρτό προς τα κάτω στις άκρες, και αισθητήρες οι οποίοι θα μπορούν να «αντιληφθούν» τη διαφορά μεταξύ ελαφρών και δυνατών πατημάτων στην οθόνη αφής.

Τα νέα μοντέλα θα είναι τα μεγαλύτερα iPhones που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, με οθόνες των 4,7 και των 5,5 ιντσών, πλησιάζοντας τα δεδομένα του Galaxy Note 3, της ανταγωνίστριας Samsung (5,7 ίντσες), αλλά και του Galaxy Round με την κυρτή οθόνη.

Οι δύο νέες συσκευές είναι ακόμα υπό ανάπτυξη, και τα σχέδιά τους δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Η κυκλοφορία τους εκτιμάται στο τρίτο τρίμηνο το 2014.

Η Apple δεν προέβη σε σχόλια.

Facebook Comments