Οι μεγαλύτεροι θεσμικοί επενδυτές επιλέγουν σταθερά την Eurobank Equities για τις συναλλαγές τους στο ΧΑ.

Οι Διευθύνσεις Θεσμικών Επενδυτών και Εκτέλεσης Συναλλαγών της Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ εκτέλεσαν με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών που προέκυψαν από την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI καταλαμβάνοντας, για μία ακόμα φορά, την πρώτη θέση τον Νοέμβριο με μερίδιο συναλλαγών 21,6%.

Η Eurobank Equities αποτελεί σταθερά τα τελευταία 12 χρόνια την πρώτη επιλογή για τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους θεσμικούς επενδυτές του κόσμου που συνεχίζουν να επιλέγουν την εταιρεία για τη διενέργεια των μεγαλύτερων συναλλαγών τους στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων  ξένων θεσμικών είναι αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που προσφέρονται σταθερά από τις Διευθύνσεις Θεσμικών Επενδυτών, την διακεκριμένη από την έρευνα EXTEL Διεύθυνση Ανάλυσης και  την Διεύθυνση Εκτέλεσης Συναλλαγών.
Τα τελευταία 10 χρόνια η Eurobank Equities κατέχει ηγετική θέση και την τελευταία πενταετία καταλαμβάνει την πρώτη θέση με μερίδια αγοράς που διαμορφώνοτναι μεταξύ 14-16% ενώ και το 2013, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΧΑ, βρίσκεται στην πρώτη θέση με βάση τον όγκο συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών με μερίδιο αγοράς 15,6%.

Facebook Comments