Για 10 μήνες αναβάλλεται η «έξοδος» της κινηματογραφικής ταινίας «Fast & Furious 7» έπειτα από το θάνατο του πρωταγωνιστή Πολ Γουόκερ, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το στούντιο Universal Pictures.

Η ταινία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2014, αλλά τελικά η «έξοδός» της θα λάβει χώρα τον Απρίλιο του 2015.

Την είδηση «έβγαλε» πρώτος ο συμπρωταγωνιστής του Γουόκερ, Βιν Ντίζελ, μέσω Facebook, γράφοντας προς τους οπαδούς των ταινιών: «Θα ήθελε να το μάθετε πρώτοι».

Τα γυρίσματα για το έβδομο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών είχαν ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ όταν ο 40χρονος Γουόκερ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 30 Νοεμβρίου, σε προάστιο του Λος Άντζελες.

Ο Γουόκερ θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά η Universal αποσαφήνισε πως δεν γνωρίζει το πώς θα διαχειριστεί την ανολοκλήρωτη ερμηνεία του.

Οι πρώτες έξι ταινίες των «Μαχητών των Δρόμων» έχουν καταγράψει έσοδα της τάξης των 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων από πωλήσεις εισιτηρίων. Η τελευταία ταινία, «Fast & Furious 6», απέφερε 789 εκατομμύρια δολάρια.

Facebook Comments