Το North Challenge διεξάγεται για τρίτη χρονιά υπό την αιγίδα της Νίκης Δροσιάς στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ των αθλητικών εγκαταστάσεων της Δροσιάς. Το άθλημα της πόλης μεταφέρεται για λίγο στη φύση, αφού τα γήπεδα βρίσκονται σε μια κατάφυτη τοποθεσία, σε ένα ιδανικό περιβάλλον για άθληση. Με περισσότερες από 40 ομάδες πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ και του δήμου Διονύσου.

Το παρόν θα δώσουν παίκτες που κατέκτησαν το Eurobasket το 1987, ώστε να τιμηθούν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ και να παίξουν κι εκείνοι ένα μονό!

Επίσης θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο αισθητή η προσπάθεια των ανθρώπων της ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο) και να γνωρίσουν το άθλημα όσοι παρευρεθούν.  

Στο χώρο της διοργάνωσης θα βρίσκεται η διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη προκειμένου να δώσει διατροφικές συμβουλές για τις απαιτητικές ανάγκες ενός αθλητή. 

Στο North Challenge μπορούν να παίξουν σχεδόν όλες οι ηλικίες, αφού οι διαγωνιστικές κατηγορίες είναι οι εξής: U12, U15, U18, Men, Women. Πέρα από τα έπαθλα και τα δώρα που θα μοιραστούν στους νικητές της κάθε κατηγορίας, προσφέρεται μια συμμετοχή ομάδας στην Elite κατηγορία του Limassol 3on3 2018 με ευκαιρία να διεκδικήσουν 4.000 ευρώ και πρόκριση στο Fiba Challenger που θα διεξαχθεί 1 εβδομάδα αργότερα στη Λεμεσό.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Twins, Ruckers, Pizza Fan και ο Δήμος Διονύσου. Πληροφορίες στο www.northchallenge.wordpress.com και στο Facebook: The North Challenge 3×3 

Facebook Comments