Έπειτα από την ταινία «Attenberg», η οποία της χάρισε διεθνείς διακρίσεις (βραβείο γυναικείας ερμηνείας της Αριάν Λαμπέντ,  στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2010), η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη ξεκινά, μέσα στον Ιανουάριο, τα γυρίσματα της καινούργιας της δημιουργίας.

Η ταινία με τίτλο «Chevalier», σε σενάριο  της Αθηνάς Τσαγγάρη και του, επίσης βραβευμένου στο Φεστιβάλ της Βενετίας, Ευθύμη Φιλίππου («Κυνόδοντας», «Άλπεις»), θα έχει τον Σάκη Ρουβά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της. Ενδιάμεσα και ανάμεσα σε άλλα, η σκηνοθέτης γύρισε το μικρού μήκους «The Capsule», πρωταγωνίστησε στο «Πριν τα Μεσάνυχτα» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και συνεχίζει να ετοιμάζει το φιλόδοξο σχέδιο επιστημονικής φαντασίας, με τίτλο «Duncharon».

«Chevalier»

Η ιστορία της τρίτης μεγάλου μήκους ταινίας της Τσαγγάρη αναφέρεται σε μια παρέα αντρών, που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος με ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα «σκοτώσουν» την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται «Chevalier».
3Το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλος, εκτός του Σάκη Ρουβά, συμμετέχουν επίσης οι Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος, Νίκος Ορφανός και Κώστας Φιλίππογλου. Η ταινία «Chevalier» είναι παραγωγή της Faliro House Productions και της Haos Film, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, ενώ τη διανομή της έχει εξασφαλίσει η Feelgood Entertainment.

Facebook Comments