Ρευστοποιήσεις καταγράφονται σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με την αγορά να δείχνει να παρακολουθεί τις πρώτες επαφές της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών, ενώ αρνητικά λειτουργεί η αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα Εuroworking Group για την Ελλάδα.

O Γενικός Δείκτης υποχωρεί κατά 0,55% στις 688,94 μονάδες, ενώ ο τζίρος βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ. Ο FTSE25 σημειώνει απώλειες 0,67% στις 206,13 μονάδες και ο τραπεζικός δείκτης καταγράφει κέρδη 0,57% στις 253,79 μονάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, πιέσεις δέχεται η μετοχή της Βιοχάλκο, η οποία υποχωρεί κατά 2,54%, η Alpha Bank είναι στο -1,41%, η ΕΧΑΕ στο -1,53%, ενώ στο -1,1% είναι οι μετοχές της ΓΕΚ Τέρνα και των Ελληνικών Πετρελαίων. Ήπια πτωτικά κινούνται οι μετοχές των ΟΤΕ, Jumbo, ΔΕΗ,   ΕΕΕ, Μυτιληναίου και ΟΠΑΠ.

Στον αντίποδα, η Εθνική καταγράφει σταθερά κέρδη της τάξεως του 1,46%, μετά και τα προκαταρκτικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ έντονη νευρικότητα καταγράφουν οι Πειραιώς, Eurobank και Folli Follie.

Facebook Comments