Αδιανόητη δήλωση Γιαννούλη:Η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση

3 λεπτά ανάγνωση
20 Νοεμβρίου 2020

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, προχώρησε σε μια αδιανόητη δήλωση, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για τους νεκρούς από κορωνοϊό.

«Η κυβέρνηση εγκληματεί κατά των πολιτών. Η ‘’Αυγή’’ δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Με τον βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Λοβέρδο, να εξανίσταται και να του απευθύνει τον λόγο, λέγοντας του: «Η κυβέρνηση σκοτώνει ανθρώπους; Σοβαρολογείτε;», ενώ ο κ. Γιαννούλης απάντησε «Ναι, βεβαίως», προσθέτοντας ότι «η αδράνεια και η ανικανότητα σκοτώνει».

Η απάντηση της ΝΔ

To Γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία.

Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Πετράκος: «Ο covid ήταν φτιαχτός, πέθαναν από τα νοσοκομεία, όχι από κορωνοϊό – Φοβάμαι μην αλλοιωθεί η φύση μου»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επανήλθε με νέες αμφιλεγόμενες δηλώσεις γύρω από την πανδημία,

Δεύτερη μικρασιατική καταστροφή στην επαρχία το δημογραφικό

Με εξαίρεση το Αγρίνιο που έχει το σύνολο σχεδόν των γεννήσεων μέσα

Μουρτζούκου – Πισπιρίγκου: Οι ανατριχιαστικές ομοιότητες πίσω από τους θανάτους των παιδιών τους

Η υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου φέρνει στο προσκήνιο σοκαριστικές ομοιότητες με την