ΕΠΟ: Αφαίρεση τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό λόγω Jens Alexander Wemmer

3 λεπτά ανάγνωση
19 Μαρτίου 2018

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τις οφειλές προς τον Γενς Βέμερ.

Πριν από λίγη ώρα εκδόθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, μετά την εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει ο Γερμανός πρώην παίκτης των «πρασίνων».

Αναλυτικά η απόφαση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Μετά την εξέλιξη αυτή οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο τριών ημερών για να εξοφλήσουν τον ποδοσφαιριστή, διαφορετικά θα τους αφαιρεθούν οι βαθμοί από τον πίνακα της Super League.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μπάλα στο… γήπεδο της ΑΕΚ

Όπως ελάχιστοι θα περίμεναν, η πρώτη αγωνιστική των playoff της Super League

Στην 11η θέση η Ελλάδα, με την ΑΕΚ να κρατά ζωντανό το όνειρο της 10ης

Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού στην Ισπανία κόντρα στην Μπέτις (4-0), η

Τα καλύτερα playoff της ιστορίας!

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ισοβαθμούν