Αξιωματικός του τουρκικού στρατού ζήτησε με τη σύζυγό του πολιτικό άσυλο στην Κύπρο

2 λεπτά ανάγνωση
2 Οκτωβρίου 2017

Πολιτικό άσυλο στην Κυπριακή Δημοκρατία ζήτησε άνδρας, φερόμενος ως αξιωματικός του τουρκικού στρατού ο οποίος έφτασε στην Κύπρο την Κυριακή με τη σύζυγο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείο, ο άνδρας έφτασε το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγο του με μικρό σκάφος από τη Τουρκία στη μαρίνα της Λάρνακας.

Με την άφιξη του στη μαρίνα, ο Τούρκος μετέβη στα γραφεία της Λιμενικής Αστυνομίας και ανέφερε ότι λόγω της θέσης του, που φέρεται να είναι αξιωματικός του τουρκικού στρατού, νιώθει ότι καταδιώκεται στην Τουρκία και ζήτησε πολιτικό άσυλο.

Ο Τούρκος, κατόπιν δικής του επιλογής, διαμένει μαζί με τη σύζυγο του στο σκάφος του στη μαρίνα Λάρνακας, υπό τη διακριτική παρακολούθηση της Λιμενικής Αστυνομίας.

Η αίτηση του τυγχάνει χειρισμού από την Υπηρεσία Ασύλου, ενώ έχουν ενημερωθεί και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι παρούσα με ευθύνη και ισχύ όπου την καλεί το εθνικό καθήκον»

Με μία αναφορά σε όσα δραματικά εξελίσσονται στο Ιράν, στη Μέση Ανατολή

Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή με φόντο τη Μέση Ανατολή – Μήνυμα στήριξης στην Κύπρο και ανησυχία για την οικονομία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή.

Η Eurobank επιβραβεύει τους πελάτες της και στην Κύπρο

Η Eurobank είναι ο πρώτος ελληνικός τραπεζικός όμιλος που επεκτείνει το πρόγραμμα