Αλλάζει όνομα το ΚΙΝΑΛ – Ποιες οι προτάσεις

4 λεπτά ανάγνωση
2 Μαΐου 2022

Έγινε γνωστή η τελική κατανομή, κατά περιφέρεια, δήμο, στο εξωτερικό σε συνδικαλιστικούς και μαζικούς χώρους, των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πρόκειται να εκλεγούν την επόμενη Κυριακή στην εσωκομματική ψηφοφορία, παράλληλα με την ανάδειξη των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών. Όσοι προσέλθουν θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος όπου ανάμεσα στις προτάσεις είναι “ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής” και “ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη” ενώ δεν αποκλείονται να προκύψουν κι’ άλλες καθώς και το σήμα που κυρίαρχο θα είναι ο γνωστός ήλιος.

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602, οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Εκτός της Κ.Ε και των Κεντρικών Οργάνων του κόμματος, οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο πρόκειται να επικυρώσουν πολιτικό κείμενο Θέσεων στο οποίο θα προσδιορίζεται οι ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βασικές προγραμματικές του κατευθύνσεις. Βάση αυτών θα εκπονηθεί το εξειδικευμένο εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος τους επόμενους μήνες, στη πορεία προς τις εκλογές. Το κείμενο αναμένεται να αναρτηθεί στη ηλεκτρονική βάση διαλόγου του κόμματος, «Ψηφιακή Κοινωνία», τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Οι δημοσκοπήσεις δεν κυβερνούν· καταγράφουν

Η Ελλάδα μπορεί να παράγει περισσότερες δημοσκοπήσεις από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,