Ανέκαμψαν οι ενάρξεις ανέγερσης κατοικιών στις ΗΠΑ

2 λεπτά ανάγνωση
19 Ιουλίου 2017

Ανέκαμψαν τον προηγούμενο μήνα οι ενάρξεις ανέγερσης κατοικιών στις ΗΠΑ, ένδειξη ότι διατηρείται η θετική ορμή στην αγορά.

Ειδικότερα, οι ενάρξεις κατοικιών αυξήθηκαν κατά 8,3% τον Ιούνιο από τον προηγούμενο μήνα στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος των 1,215 εκατ. όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου. Οι ενάρξεις είχαν υποχωρήσει τους προηγούμενους τρεις μήνες.

Οι κατασκευαστικές άδειες, που μπορούν να θεωρηθούν ένδειξη της μελλοντικής δραστηριότητας στην αγορά, αυξήθηκαν κατά 7,4% στις 1,254 εκατ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μηνιαία άνοδος από το Νοέμβριο του 2015.

Σημειώνεται ότι οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της Wall Street Journal έκαναν λόγο για αύξηση 6,4% στις ενάρξεις και 2,6% στις άδειες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΝΤ προς ΗΠΑ: Προειδοποίηση για δασμούς και περικοπές – Κίνδυνος επιβράδυνσης της ανάπτυξης

Το ΔΝΤ προειδοποιεί τις ΗΠΑ να επανεξετάσουν δασμούς και δημοσιονομικές περικοπές.

Τελειώνει το εντυπωσιακό story των spreads των ομολόγων του Νότου;

Οι διαφορές των αποδόσεων των κρατικών ομολόγων των χωρών του Νότου της

Οι νέοι δασμοί 10% που ανήγγειλε ο Ντ. Τραμπ τέθηκαν σε ισχύ

Οι νέοι αμερικανικοί επιπρόσθετοι τελωνειακοί δασμοί ύψους 10%, που ανακοίνωσε πως θα