Ανέκαμψαν οι ευρωαγορές

Ανέκαμψαν οι ευρωαγορές μετά τις βαριές απώλειες της Τρίτης με την προσοχή των επενδυτών να παραμένει επικεντρωμένη στις διακυμάνσεις της τιμής του πετρελαίου

Ανέκαμψαν οι ευρωαγορές μετά τις βαριές απώλειες της Τρίτης με την προσοχή των επενδυτών να παραμένει επικεντρωμένη στις διακυμάνσεις της τιμής του πετρελαίου και στην εξάπλωση του κορωνοϊου.

Ειδικότερα, ο δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε 1,8% στις 330 μονάδες, ο FTSE 100 στο Λονδίνο σημείωσε άνοδο 2,3% στις 5.770 μονάδες, ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη κινήθηκε υψηλότερα 1,61% στις 10.415 μονάδες και ο CAC 40 στο Παρίσι κατέγραψε κέρδη 1,25% στις 4.411 μονάδες.

Facebook Comments

Ανέκαμψαν οι ευρωαγορές

Κέρδη κατέγραψαν οι ευρωαγορές μετά από δημοσίευμα ότι Ουάσιγκτον και Πεκίνο είναι κοντά σε συμφωνία όσον αφορά το ποσό των δασμών που θα καταργηθούν

Κέρδη κατέγραψαν οι ευρωαγορές μετά από δημοσίευμα ότι Ουάσιγκτον και Πεκίνο είναι κοντά σε συμφωνία όσον αφορά το ποσό των δασμών που θα καταργηθούν στην πρώτη φάση του εμπορικού ντιλ.

Ειδικότερα, ο δείκτης Stoxx 600 ενισχύθηκε 1,18% στις 403 μονάδες, ο FTSE 100 στο Λονδίνο σημείωσε άνοδο 0,42% στις 7.188 μονάδες, ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη κινήθηκε υψηλότερα 1,16% στις 13.140 μονάδες και ο CAC 40 στο Παρίσι κατέγραψε κέρδη 1,27% στις 5.799 μονάδες.

Facebook Comments