Αποχώρηση των επικεφαλής του κουαρτέτου από την Αθήνα

3 λεπτά ανάγνωση
8 Απριλίου 2016

Αναχώρησαν αιφνιδιαστικά πριν από λίγο από την Αθήνα οι επικεφαλής του κουαρτέτου των δανειστών, όπως έγινε γνωστό. Ωστόσο, κυβερνητικές πηγές επιμένουν ότι η σημερινή αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη και οι συνομιλίες θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα, προσθέτουν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ, στην Αθήνα παραμένουν και εργάζονται τα τεχνικά κλιμάκια. Όπως είναι ήδη γνωστό από χθες έχει προγραμματιστεί αύριο ραντεβού των επικεφαλή του κουαρτέτου με τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το ασφαλιστικό.

Πιθανότατα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικεφαλής μεταβαίνουν στις βάσεις τους για διαβουλεύσεις και για να λάβουν νέες -εκ του σύνεγγυς- κατευθύνσεις από τους προϊσταμένους τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό έχει προγραμματιστεί αύριο Σάββατο ραντεβού των επικεφαλής του κουαρτέτου με τον Γιώργο Κατρούγκαλο για το ασφαλιστικό.

Κάποιοι συνδέουν την αποχώρηση με την πρόσφατη υποκλοπή των συνομιλιών Τόμσεν – Βελκουλέσκου.


 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα €2,4 δισ. οι ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το 2025

Σχεδόν αμετάβλητη παρέμεινε το 2025 η αξία των ελληνικών εξαγωγών προς τις

Πόσο θα στοιχίσει στην ελληνική οικονομία ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας