Apple: Ετοιμάζει δυναμική είσοδο στο χώρο των smartwatch

2 λεπτά ανάγνωση
7 Ιουλίου 2014

Βέβαιη θεωρείται από παράγοντες της αγοράς η είσοδος και της Apple στην αναδυόμενη αγορά των smartwatch, μετά την πρόσληψη υψηλόβαθμους στελέχους από την αγορά των πολυτελών ρολογιών.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ πρόκειται για τον τον επικεφαλής πωλήσεων της ελβετικής LVMH, ωρολογοποιό των TAG Heuer και Hublot, Patrick Pruniaux.

Πέρυσι, η Apple είχε πετύχει και την «μετεγγραφή» του Paul Deneve, ο οποίος έχει ηγηθεί των οίκων μόδας Yves Saint Laurent, Lanvin και Nina Ricci.

Υπενθυμίζεται ότι επικεφαλής της εταιρείας, Τιμ Κουκ, είχε δηλώσει πέρσι στο συνέδριο AllThingD ότι οι νέοι θα πρέπει να πειστούν να φορέσουν ρολόι, κάτι που δεν συνηθίζουν σήμερα, προκειμένου να «πάρει μπρος» αυτή η αγορά.

Πληροφορίες του ξένου Τύπου υποστηρίζουν πάντως πως η Apple ξεκινά από αυτό τον μήνα την μαζική παραγωγή του πρώτου της smartwatch από την ταϊβανέζικη Quanta.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί αλλάζει το 2026 για τις επιχειρήσεις – Οι κρίσιμες έξι προκλήσεις

Το 2026 βρίσκει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε ένα περιβάλλον με μακροοικονομική σταθερότητα

Φυσικό αέριο: Ράλι 36% μέσα σε 10 ημέρες και ανησυχία για νέες πιέσεις στους λογαριασμούς

Σε ισχυρά ανοδική τροχιά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η τιμή του φυσικού

Η φούσκα της Τεχνητής Νοημοσύνης AIτεντώνεται όλο και περισσότερο

Θα σκάσει; Μάλλον ναι. Θα ξαναζήσουμε τον κύκλο της dot-com, αλλά αυτή