Ά. Πορτοσάλτε για αγρότες: «Επαναστατική γυμναστική εις βάρος της κοινωνίας»

1 λεπτό ανάγνωση
5 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε σφοδρή κριτική στις κινητοποιήσεις των αγροτών, χαρακτηρίζοντάς τες «επαναστατική γυμναστική εις βάρος της κοινωνίας».

Όπως τόνισε, πρόκειται για κινήσεις που δεν στοχεύουν σε ουσιαστικές λύσεις αλλά επιβαρύνουν την καθημερινότητα των πολιτών, παραλύοντας βασικές υποδομές και μεταφορές.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εργαλειοποίηση της κοινωνικής πίεσης και το κλείσιμο δρόμων δεν συνιστούν παραγωγικό διάλογο, αλλά ανακύκλωση πρακτικών του παρελθόντος, που τελικά υπονομεύουν τη δημόσια ανοχή και τη στήριξη προς τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Ράλι 6,58% με τζίρο-ρεκόρ και άλμα τραπεζών

Σε τροχιά ισχυρής ανάκαμψης κινήθηκε η Λεωφόρος Αθηνών.

ΔΕΗ: Νέα εποχή εξυπηρέτησης με τον πελάτη στο επίκεντρο

Επενδύοντας σε ένα ενιαίο μοντέλο που συνδυάζει ανθρώπινη επαφή, ψηφιακά εργαλεία και

“Σφάχτηκαν” on air Στραβελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εδώ δεν είναι Βουλή – Είμαι 40 χρόνια δημοσιογράφος, γιατί με στοχοποιείτε» – «Η εκπομπή είναι τσιφλίκι σας;»

Ένταση μεταξύ του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την