Ά. Πορτοσάλτε για βουλευτές ΝΔ: «Έριξαν νερό στον μύλο της αντιπολίτευσης»

2 λεπτά ανάγνωση
22 Οκτωβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, σε μια ακόμη αιχμηρή παρέμβασή του, δεν δίστασε να επικρίνει ανοιχτά τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ότι «έριξαν νερό στον μύλο της αντιπολίτευσης» με τη στάση και τις δηλώσεις τους σε κρίσιμες στιγμές για την κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε, «αντί να στηρίξουν την κυβερνητική γραμμή, προτίμησαν να εκφράσουν προσωπικές απόψεις που τροφοδοτούν την αμφισβήτηση και ενισχύουν τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ».

Ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για «έλλειμμα συντονισμού και πολιτικής πειθαρχίας» στο κυβερνητικό στρατόπεδο, τονίζοντας ότι τέτοιες κινήσεις «πλήττουν την εικόνα ενότητας και αξιοπιστίας της παράταξης» σε μια περίοδο που απαιτείται ψυχραιμία και σταθερό μήνυμα προς τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobank: Διαφάνεια και κανονιστική συμμόρφωση στην τιμολογιακή πολιτική

Η Eurobank τονίζει ότι η τιμολογιακή πολιτική της τηρεί κανονισμούς, εξασφαλίζει διαφάνεια

Μαζικές ρευστοποιήσεις στο Χρηματιστήριο – Σφυροκόπημα στις τράπεζες, «ξέσπασε» η ΕΥΔΑΠ

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με το διεθνές risk-off κλίμα, το Χρηματιστήριο βρέθηκε σήμερα

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους