A. Πορτοσάλτε: «Θα έρθει η κ. Καρυστιανού να κυβερνήσει τη χώρα;»

2 λεπτά ανάγνωση
2 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Με αιχμηρό και ξεκάθαρο λόγο, ο Άρης Πορτοσάλτε έθεσε ευθέως το ερώτημα αν η Μαρία Καρυστιανού μπορεί –ή σκοπεύει– να αναλάβει ρόλο διακυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική δεν ασκείται με συνθήματα, συγκίνηση και τηλεοπτικές κορώνες, αλλά με σχέδιο, ευθύνη και θεσμική επάρκεια.

Παράλληλα, δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών για τον Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι η πολιτική του επιστροφή έχει ουσιαστικά κλείσει πριν καν ανοίξει, καθώς –όπως τόνισε– δεν υπάρχει κοινωνικό ή πολιτικό υπόστρωμα που να στηρίζει ένα νέο αφήγημα εξουσίας.

Κατά τον Πορτοσάλτε, η ελληνική κοινωνία αναζητά λύσεις και όχι προσωποκεντρικά σχήματα, ενώ όσοι επενδύουν στην αγανάκτηση χωρίς προτάσεις τελικά εξαντλούνται στον θόρυβο και όχι στην ουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στη Μ. Ανατολή

Ο πρωθυπουργός μίλησε στο συνέδριο «Greek Energy: The New Era» στο ξενοδοχείο

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ

Νέα άνοδος πτωχεύσεων στη Γερμανία το 2025

Πτωχεύσεις ρεκόρ σε επίπεδο δωδεκαετίας σημειώθηκαν το 2025 στη Γερμανία λόγω της