Αριστερή Πλατφόρμα: Εκβιαστικό το ενδεχόμενο ψήφου εμπιστοσύνης

3 λεπτά ανάγνωση
14 Αυγούστου 2015

Για κίνηση «κατάφωρα εκβιαστικού χαρακτήρα» κάνει λόγο η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης.

«Μια τέτοια πρόταση μόνο στόχο έχει να ασκήσει ψυχολογική πίεση και να βάλει σε εκβιαστικά διλήμματα τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν να ψηφίσουν το νέο 3ο μνημόνιο», αναφέρεται σε κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα iskra.

Σύμφωνα με στελέχη της Πλατφόρμας, «οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα δεν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση αλλά να ανακόψουν και να σταματήσουν άμεσα τη μνημονιακή πορεία της».

Υπογράμμιζαν, επίσης, ότι «με την ψήφο τους και τη δράση τους θέλουν να συμβάλουν ώστε να εγκαταλειφθούν και να ακυρωθούν τα μνημόνια, ειδικότερα το τρίτο μνημόνιο και πρώτα απ όλα να συμβάλλουν στη μη εφαρμογή μνημονιακών επιλογών, με στόχο να έρθει στο προσκήνιο η σχεδιασμένη προώθηση των ριζοσπαστικών προγραμματικών κυβερνητικών δεσμεύσεων».
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.