Χλιαρή είναι η αντίδραση που βγαίνει στο Χ.Α., έπειτα από τρεις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, μόνονο και μόνο για να συντηρηθούν κάποιες προσδοκίες σε τεχνικό επίπεδο, όπως σχολίαζαν νωρίτερα την Τρίτη οι χρηματιστές.

Οι συναλλαγές έχουν περιοριστεί σημαντικά, αγγίζοντας μόλις τα 27 εκατ. ευρώ, η αντίδραση στις τράπεζες είναι υποτονική, αλλά και στα άλλα χαρτιάα του 25άρη δεν πείθουν για την όποια καλή συνέχεια στο άμεσο μέλλον.

Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 0,60%, στις 1.247 μονάδες, με υψηλό ημέρας μέχρι στιγμής τις 1.250 μονάδες και χαμηλό τις 1.238. Κάποιο ενδιαφέρον βγαίνει για την Τέρνα Ενεργειακή, στα 4,45 ευρώ, την Ιντραλότ στα 2,19 ευρώ, την Coca Cola στα 21,45 ευρώ, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του 2013, πάνω από τα 2 ευρώ ενισχύονται τα ΣΩΛΚ και στα 11,07 ευρώ η μετοχή του ΟΤΕ. Πάνω από τα 6 ευρώ ο Μυτιληναίος, περιοχή η οποία δίνει σήμα για νέες αγορές, στα 10,34 ευρώ ενισχύεται ο ΟΠΑΠ και στα 3,42 ευρώ ενισχύεται η ΓΕΚ/Τέρνα. Απώλειες για την Eurobank Properties και την ΔΕΗ. Κέρδη πάνω από 5% για την Lamda Development ενόψει Ελληνικού,6,80% ο Μουζάκης και συνέχεια της ανόδου για τον Χατζηκρανιώτη. Στον αντίποδα, Βιοτέρ, Τηλέτυπος, Μπήτρος και Λεβεντέρης καταγράφουν τις μεγαλύτερες απώλειες στο ταμπλό.

Facebook Comments