Σαμαράς προς Πούτιν: Μειώστε την τιμή του φυσικού αερίου

MarketNews

Σαμαράς προς Πούτιν: Μειώστε την τιμή του φυσικού αερίου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ρώσο Πρόεδρο. Στο διάλογο που έγινε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο Α. Σαμαράς έθεσε στον Β. Πούτιν το θέμα της μείωσης της τιμής του φυσικού αερίου, προκειμένου να ανακουφιστεί η οικονομία, μία κίνηση η οποία θα βοηθήσει την ανάπτυξη της χώρας.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην σημαντική αύξηση που σημείωσαν οι Ρώσοι επισκέπτες την χώρα μας αλλά και στην ανάπτυξη του σιδηροδρομικού δικτύου - δείχνοντας την ΤΡΑΙΝΟΣΕ - για την μεταφορά των αγροτικών προϊόντων.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Β. Πούτιν για την διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, στην έναρξη των οποίων θα δώσει το παρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Από την πλευρά του ο Ρώσος Πρόεδρος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών, τόνισε ότι οι συναλλαγές με την Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 16% όπως και οι επισκέψεις των Ρώσων πολιτών κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού.