Στοιχεία-έκπληξη υπόσχεται ο Γιάννης Στουρνάρας

Ημερησία

Στοιχεία-έκπληξη υπόσχεται ο Γιάννης Στουρνάρας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η απάντηση στις πιέσεις των δανειστών και τα σενάρια για νέο "πακέτο" βρίσκονται στα «στοιχεία-έκπληξη» για την εξέλιξη των δημοσίων οικονομικών και άλλων μεγεθών της οικονομίας. Τα στοιχεία αυτά έχει στη διάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα του Βήματος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, και είναι μέχρι σήμερα άγνωστα όχι μόνο στους δανειστές, αλλά και, τουλάχιστον όσον αφορά στις λεπτομέρειές τους, στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο υπουργός αναμένει την επισημοποίησή τους από τη Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να τα γνωστοποιήσει τις επόμενες ημέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών μιλάει για μεγάλη έκπληξη, η οποία θα επιδράσει καταλυτικά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Στις ιδιαίτερες συνομιλίες του ο κ. Στουρνάρας αναφέρει ότι τα στοιχεία αυτά καθαυτά θα δώσουν και την εξήγηση για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται από το περασμένο φθινόπωρο στην ολοκλήρωση των συνομιλιών με την τρόικα.