Σύσκεψη για το μέλλον των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

MarketNews

Σύσκεψη για το μέλλον των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σύσκεψη για το μέλλον των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά έχουν στις 10 το πρωί πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος και οι συναρμόδιοι υπουργοί Οικονομικών και Άμυνας.

Σε λίγο, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί και με την υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Βικτόρια Νούλαντ. Η κ. Νούλαντ θα συναντηθεί στις 12.30 το μεσημέρι, και με τον κ. Βενιζέλο.

Θα προηγηθεί συνάντηση της κ. Νούλαντ με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβη Αναστάσιο Μητσιάλη.

Η αμερικανίδα αξιωματούχος θα συναντηθεί ακόμη με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και φορέων, για να συζητήσει διμερή και διεθνή θέματα, περιλαμβανομένης της οικονομικής ανάπτυξης, επενδυτικά θέματα αλλά και την κυοφορούμενη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΗΠΑ – ΕΕ.

Στις 4 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στη Λευκωσία, οπού θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ντερβίς Έρογλου.