«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές γενικά, και οι εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής ειδικότερα, είναι η αρχή του τέλους των πολιτικών του μνημονίου. Των πολιτικών που εξαθλιώνουν καθημερινά τους πολίτες. Των πολιτικών που ακυρώνουν το μέλλον των νέων. Που αφαιρούν το δικαίωμα στην υγεία και την παιδεία από τους πολίτες», ανέφερε σε δήλωσή της η Ρένα Δούρου, υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας:

«Την ίδια στιγμή όμως οι εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής καθώς και στις υπόλοιπες περιφέρεις και τους δήμους στέλνουν μήνυμα ελπίδας. Μήνυμα συστράτευσης όλων όσοι και όσες πιστεύουν ότι ο τόπος χρειάζεται ανάπτυξη, απασχόληση, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη. Χρειάζεται να ξαναβρεί την αξιοπρέπειά του.

Τον στόχο αυτόν, μεγάλο και δύσκολο αλλά αδιαπραγμάτευτο, θα τον υπηρετήσουμε όλοι μαζί. Χωρίς εκπτώσεις. Χωρίς υποχωρήσεις. Με συνέπεια. Και με αίσθηση των ευθυνών.

Για να λάβει η κυβέρνηση του καταστροφικού μνημονίου, το σαφές μήνυμα της κοινωνίας : ό,τι κι αν κάνει, ό,τι μεθοδεύσεις κι αν επιχειρήσει, όπως με τις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν θα έχει το αποτέλεσμα που ελπίζει. Την παράταση της παραμονής της στην εξουσία. Τα παιχνίδια τέλος!»
 

Facebook Comments