Η Λουξ έδωσε δυναμικό παρών στην διεθνή έκθεση HO.RE.CA, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan  Expo, από 7- 10 Φεβρουαρίου. 

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Λουξ  οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και την πορεία της εταιρίας γενικότερα από τους ιδιοκτήτες και στελέχη της εταιρίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν σημαντικές εμπορικές συνεργασίες μέσα από το χώρο της Μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων .

Επιπλέον εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες του περιπτέρου της εταιρίας, καθώς είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να αναμετρηθούν στο αγαπημένο τους παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2014 με χορηγό την λουξ cola, μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, και αφετέρου να φωτογραφηθούν με τον αγαπημέρνο τους ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τελος, στο πλαίσο της έκθεσης, ο διευθυντής Μάρκετιγκ της εταιρίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα “Αναζητώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ελληνικής γαστρονομίας για την δημιουργία μιας αξιομνημόνευτης ταξιδιωτικής  εμπειρίας», που διοργανωσε ο ΣΕΤΕ στο πλαίσιο του έργου «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού».
 

Facebook Comments