Ο γενικός δείκτης υποχωρεί στις 1.267 μονάδες, με τις συναλλαγές κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. Εκείνο που προέχει είναι η σταθεροποίηση, σημειώνουν οι αναλυτές, οι οποίοι αναμένουν μήπως αλλάξει κάτι στη συνέχεια της μέρας και της συνεδρίασης, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για την ανεργία.

Στο «κόκκινο» διαπραγματεύεται ο γενικός δείκτης του Χ.Α. σε μία συνεδρίαση που χαρακτηρίζεται από υποτονικότητα, έπειτα από τη χθεσινή μεγάλη αντίδραση που οδήγησε την αγορά πάνω από τις 1.270 μονάδες.

Σημειωτέον, ότι αύριο Παρασκευή ανακοινώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βελτιωμένη εικόνα στο τέταρτο 3μηνο του 2013.Απώλειες για τον 25άρη, όπου “διασώζονται”, η Τέρνα Εενεργειακή, ΟΛΠ και ΕΥΔΑΠ, με τη μετοχή της MIG να μένει αμετάβλητη. Από τις μεγαλύτερες απώλειες στον 25άρη σημειώνει σήμερα ο ΟΤΕ με πτώση λίγο πάνω από 2%, στα 12,12%. Άλλωστε, η μετοχή σημειώνει και τα περισσότερα κέρδη από το ξεκίνημα της χρονιάς, περίπου 26%, οπότε η όποια διόρθωση είναι λογική και «εντός πλαισίου», αναφέρουν οι αναλυτές. Απώλειες για την ΕΤΕ στοα 3,74 ευρώ, στα 10,42 ευρώ υποχωρεί ο ΟΠΑΠ και στα 11,13 ευρώ η ΔΕΗ.  

Facebook Comments