Ρευστοποιήσεων συνέχεια σε ευρώ και στερλίνα

DailyFX Team

Ρευστοποιήσεων συνέχεια σε ευρώ και στερλίνα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με ισχυρά κέρδη της τάξης του 3% ολοκλήρωσε σήμερα τη συνεδρίαση ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο παίρνοντας τη σκυτάλη από τη χθεσινή συνεδρίαση της Wall Street όπου τόσο ο Dow Jones όσο και ο S&P 500 κατέγραψαν νέα ιστορικά υψηλά επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά οι επενδυτές εξακολουθούν να αναμένουν με ανυπομονησία την επικείμενη απόφαση της Τράπεζας της Ιαπωνίας για τα επιτόκια εν μέσω προσδοκιών περί εφαρμογής απεριόριστων αγορών ομολόγων από τον Ιανουάριο του 2014.

Κατά τη συνεδρίαση των ασιατικών αγορών, θετικά ήταν τα νέα από την Κίνα ως προς την ανακοίνωση των δεικτών PMI υπηρεσιών τόσο του επίσημου δείκτη όσο και αυτού της HSBC- και οι δύο σημείωσαν άνοδο.

Στην υπόλοιπη αγορά συναλλάγματος, το ευρώ και η στερλίνα συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία έναντι του δολαρίου με το πρώτο να διαπραγματεύεται κάτω από το 1,2800 και την δεύτερη κάτω από το επίπεδο του 1,5100. Αντίθετα στήριξη βρήκε χθες η ισοτιμία USDJPY στο επίπεδο του 93,00 και πλέον διαπραγματεύεται σταθεροποιητικά πάνω από το 93,50.

 

DailyFX Team, Research